Hyves

Was Machine Problemen

De was machine maakt een geluid. Het is een geluid dat hij niet hoort te maken. De trommel kan moeilijk rond komen en hierdoor doet de was machine zijn programma wel afmaken, maar is de was niet zo droog als hij zou kunnen zijn als ie de machine uitkomt.

Nu ben ik al lang geen elektricien meer, maar ik repareer altijd nog van alles en nog wat dat stuk gaat hier in huis.  Voorbeeldje de was machine is hier 110v en de droger is 220v,  je moet eigenlijk een speciale was machine en droger hebben die maar 1 stekker heeft.  Onze was machine en droger hebben er twee.  Ik heb even een nieuwe aansluitkabel voor de droger gehaald.  De helft van 220v is 110v dus 1 fase en de nul maakt hier 110v.  Verlengsnoer kapot geknipt aangesloten op de droger en nu heeft de was machine 110v.

Morgen maar even de was machine open schroeven om te kijken wat er mis is.  Ik heb net een korte was buiten gezetten (ben meteen te pakken genomen door een mug die me op twee plekken moest prikken) van wat ik horen kan lijkt het als of er  iets los zit en daardoor hoor je nu gestommel als de was machine in zijn laatste fase zit.

Nou ik moest toch de droger even open maken om de binnenkant uit te zuigen.  Of ik nu 1 of 2 machines open maak dat maakt ook weinig uit.  Ik ben ervan overtuigt dat het wel te repareren zal zijn, dus voorlopig nog geen nieuwe was machine hopelijk.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress