Hyves

Nieuwe Plek Voor Nederlandse Blog Posts

Zoals degene van jullie, die engels lezen, hebben kunnen lezen mijn hyves blog heeft een nieuwe locatie.  Ik heb besloten om wat van mijn blogs te combineren.  De grootste reden is ik wil meer focussen op mijn schrijven.  En omdat te kunnen berwerk stelligen heb ik nu mijn persoonlijke blog en dit yves blog samen gevoegt met mijn Kubuntu, Linux, hardware blog.  De posts van deze blogs komen niet op de voor pagina van madberry.org.  Misscien dat ik later nog besluit om dit te veranderen maar voor nu laat ik het even zo.

Ik heb het nog steeds druk met schrijven voor Bright Hub.  Als je Engels leest check het dan een keer uit.  Misschien heb je wel een idee over wat ik zou kunnen schrijven.  Ik merk trouwens nu dat ik deze blog post schrijf dat het steeds moeilijker wordt om Nederlands te schrijven.  Volgens mij is de enigste manier omdat tegen te gaan door meer Nederlands te schrijven.

Ik gebruik al een tijdje de Peek en sinds kort kunnen jullie ook de Peek gebruiken.  Via Spotnik zie de link onderaan mijn Peek artikel.  Met de Peek kun je e-mailen en sms-en, en dat is het enigste wat de Peek doet.  En de Peek doet dat heel goed.  Ik heb zelfs sinds Januari van dit jaar mijn mobieltje eruit gegooit.  Ik zit meestal thuis te schrijven en als ik niet thuis was dan gebruikte ik mijn mobieltje nooit.  Het was dus onnodig om mijn mobieltje te houden weer een rekening minder.  De Peek kost ook nog eens minder dan mijn telefoon deed.

Ik ben bezig om een re-design en re-branding van madberry.org uit te voeren.  Nieuwe naam is het enigste wat nog moet gebeuren dit is fase4 en hij is onderweg.  Ik zal weer eens proberen om wat meer te posten in het Nederlands.  Dit is het voor nu.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress