Hyves

Mijn Laptop Is Stuk Aan Het Gaan

Als iets kapot gaat dan volgt er meestal meer (er is een gezegde voor maar kan me even niet herinneren hoe die ging). Was het in het begin van de week de was machine, nu is het me laptop. De vraag die ik meteen krijg van mensen als ik ze het vertel is maar je hebt toch wel een desktop die je kunt gebruiken? En ja dat klopt wel maar schrijven is een creatief process en in mijn geval werk ik beter als ik op meerdere plekken werken kan. Soms buiten of op het Softbal veld, in de woonkamer of in de slaapkamer.

Ik schrijf zoveel dat het soms helpt als ik vast zit om van plek te veranderen. Ik had nooit gedacht dat deze laptop, toen ik hem kocht zo snel op zou zijn. Hij is pas twee jaar oud, volgens sommige mensen is dat al te oud maar in mijn geval had ik gehoopt nog wel een jaartje meer te kunnen doen met dit ding. Het is zelfs zo dat als mensen me nu vragen wat voor laptop ze kopen moeten dat Toshiba op mijn zwartelijst staat. Vlak naast Gateway wat ook ondingen zijn.

Om te zorgen dat er genoeg geld beschikbaar is voor de neiuwe laptop heb ik besloten wat hardware te verkopen op Ebay. Als je wilt helpen dan kan dat door een donatie te doen via de doneer knop. Ik vraag niet vaak om een donatie maar in dit geval heb ik geen keus. Met een kapotte laptop en een kapotte was machine moet ik wel. Zelfs als je maar een euro kunt missen.

Voor de rest gaat het best lekker hier ik lig een beetje achter met mijn artikelen voor deze maand door de problemen, maar ik denk dat ik die tijd wel weer in kan halen. Brandy doet het nog steeds lekker op school, we hebben geluk dat ze leren helemaal niet erg vind. Ik krijg binnen kort strakke hardware binnen van Addonics, en ben bezig om nieuwe artikel plannen te ontwikkelen voor Bright Hub. Ik vind het nog steeds leuk om te schrijven, en zo opensource en Linux te promoten. Als je Engels kunt lezen ga dan gerust naar de Bright Hub pagina en lees wat van mijn artikelen. Mischien heb je wel een artikel idee voor mij stuur me gerust een berichtje. Ook als je andere vragen hebt stuur me maar een mailtje.

Ik zal binnenkort eens kijken ofdat ik wat foto’s kan maken van het apartementen complex hier. Ik zal ze op mijn Hyves account zetten (we willen namelijk geen vreemde bezoekers aan de deur). Je kunt ook vriend worden op mijn Facebook of wordt een volger op Twitter. Ik post regelmatig intresante links die jij ook misschien wel leuk vind om te lezen.

Als je deze posts via Hyves leest ga dan ook eens naar de Nederlandse sectie op mijn blog je kunt daar een berichtje achter laten op een post zodat de hele wereld het lezen kan. In plaats van alleen vrienden op Hyves.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress