Hyves

Altijd Online Hyves Chat

Voor al mijn Hyves vrienden ik heb mijn Hyves kwekker nu toe gevoegd aan mijn Pidgin messenger.  Ik ben nu dus altijd(of bijna altijd) online.  Als je zin hebt om te chatten schroom dan niet om mijn eens aan te spreken via de chat.  Ik ben meestal wel online en als ik dat niet ben dan staat hij op afwezig.

Wil je ook Hyves chatten via Pidgin?  Hier zijn in het kort de instructies:

Basic tab:

Protocol:  XMPP
Username (Gebruikersnaam): je hyves naam
Domain (domein): hyves.nl
Resource (Bron): home

Advanced tab:

Require  SSL/TLS uit vinken.
Connect (connectie) Port: 5222
Connect (connectie) Server: 94.100.119.196
File Transfer Proxies: proxy.eu.jabber.org

Opslaan en verbinding maken.  Nu kun je chatten met je Hyves vrienden via Pidgin.  Als je vragen hebt laat dan gerust een berichtje achter hier onder (op Hyves of madberry.org.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress