Hyves

Nieuwe Auto, Nieuwe Tattoo

Het is een tijdje geleden dat ik weer eens wat gepost heb.  lol hopelijk werkt het posten naar Hyves nog steeds.

We hebben een nieuwe auto.  We moesten echt een nieuwe auto want onze oude auto heeft opgeblazen hooftpakkingen.  En we zijn bezig om hem te verkopen.

De nieuwe auto is een Ford Taurus uit 2001 het is een ex KLPD(wat ze hier CHP noemen).  De auto is perfect onderhouden en heeft maar een paar cosmetische probleempjes en is motorisch perfect.

Ik had foto’s gemaakt van de nieuwe auto maar de camera had batterij problemen.  Dus ik moet de foto’s opnieuw nemen.  Zo gauw als ik dat doe zal ik ze online gooien.

Nieuwe Tattoo:

Zibu engelen symbool for vriendschap

Zibu engelen symbool for vriendschap

Het was echt weer eens tijd om een nieuwe tattoo te laten zetten.  Dit keer was het een samenwerking tussen Marcy onze vriendin Jody en mij.  We zijn hele goede vrienden met haar en wilde dat met een tattoo bevestigen.  De tattoo is gezet door Travis “Bones” Popp hij werkt sinds kort bij Algood Ink hier in Dixon.  Het Symbool heb ik via Google gevonden.  Het is het symbool voor vriendschap in Zibu.  We hebben Travis zijn draai eraan laten geven en dit is het eindresultaat.  Voor meer foto’s zie hieronder.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress