Hyves

RSS Verdwenen, Keyboard Pijn

Ik kwam er vandaag na een update van mijn blog software achter dat de RSS feeds die hier rechts de zijbar vulde met blog posts van familie en vrienden niet meer werkt.

Ik ben bezig om dit te repareren om de een of andere reden ben ik nu de info uit de database kwijt.  Ik moet dus even een database backup in duiken om dit te repareren en dit moet in mijn vrijetijd.  Laat ik daar nu net niet heel erg veel van hebben deze week.  Dus zo gauw als ik een momentje heb dan zorg ik dat het weer werk.

Tot zover de dienst mededelingen.  Ik gebruik nu een muis en toetsenbord om op mijn laptop te werken.  Ik kwam er achter dat ik alleen een keyboard heb wat een laptop toetsenbord in een behuizing is en dit blijkt niet zo comfortabel als ik wel dacht.  Nu weet ik toevallig dat Thermaltake een toetsenbord maakt wat er qua design mooi uitziet en ik heb mijn contact gevraagd om er mij 1 op te sturen.

[singlepic id=67 w=220 h=140 mode=web20 float=left]

Ze hebben dit keyboard in het zwart en aluminium zoals hier boven. Nu nog een vervanging voor de oude compaq muis.  Het liefdst 1 die past bij dit keyboard.

Jammer genoeg hebben wij PC gasten het niet zo gemakkelijk als de Mac gastenMac draait immers om design.  Voor de PC moet je hier altijd naar zoeken.

Voor de rest was het een rustig dagje.  We begonnen met de openingsdag op Brandy’s nieuwe school.  Slechte geluidsinstallatie hoofdmeester en de rest van de sprekers niet te verstaan. Tribune kapot dus een paar stoeltjes ervoor.  Met als gevolg dat niet iedereen kon zitten.  De economie maakt veel onmogelijk zelfs reparatie van belangrijke dingen zoals de air co.

Maar goed ze heeft haar klassen schema en ze weet waar ze zijn moet morgen de eerste schooldag van het nieuwe jaar.  Spannend? Nee in Amerika niet echt zelfde klasgenoten als vorig jaar.  Het enigste verschil is het gebouw.  Ik zal morgen even vertellen wat ze van haar eerste dag vond.

Er is een grootte kans dat er wat fouten in het Nederlands van deze blogpost.  Maar ik ben gewoon te moe om het nog een keer door te lezen.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress