Hyves

Helemaal Uitgeput

Na de verhuizing heb ik meteen alle dozen uitgepakt. Met als gevolg dat ik nu al een goeie week aan het bij komen ben. Ik was even vergeten hoe uitputtend verhuizen is.

Voor iedereen hier in huis was het wel beter dat Berry effe door geduwd heeft.  We hadden nu tenminste meteen een huis wat niet vol stond met dozen. En dat leeft een stuk beter. Natuurlijk is het kantoor wat voor iedereen, behalve mij, onderaan de lijst stond met prioriteiten.  Maar ik heb ook het kantoor nu aan kant.  Gelukkig want ik moet nu vanuit hier al mijn schrijfsels doen.

Ik ben in middels weer begonnen met schrijven voor Bright hub.  Omdat het voor iedereen een beetje moeilijk werd om alle artikelen bij te houden kunnen degene die geintreseerd zijn hier terecht.  Sorry alleen in het Engels.  Zo gaat dat nou eenmaal als Engels je eerste taal vervangt.  Ik ga misschien wel weer wat meer in het Nederlands schrijven maar ik weet nog niet hoe of wat.  Zo gauw als ik meer weet dan horen jullie het hier. Als je een idee hebt waar over je me zou willen zien schrijven laat het me dan even weten. lol

Voor de rest weinig nieuws.  We zijn allemaal blij met de ruimte die we nu hebben. En ik ben blij dat ik nu een rustig plekje heb om te schrijven en computers te repareren.

Als je ons nieuwe adres nodig hebt laat het me dan even weten dan krijg je het via prive kanalen.  Ik heb besloten om nog geen foto’s online te zetten.  Ik doe dit pas als de nieuwe kantoor meubels en de nieuwe bank enz. binnen komt. Sorry lol.  Als ik van de week zin heb dan zal ik wel even wat foto’s nemen van het complex waar we nu wonen.  Deze foto’s komen wel op een prive  gedeelte van deze website dus je zult om toegang moeten vragen.  Ik wil niet dat de hele wereld weet waar we wonen.  Ik kan dat risico niet nemen.

Ik zit te luisteren op het moment naar “The History Of Dance 5” de happy hardcore editie lol. Opeens heb ik de blog post af en mijn hart klopt sneller hahahaha.

Okay tijd voor wat voer en dan naar de jacuzzi.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress