Hyves

We Hebben Een Datum

We hebben een datum voor de verhuizing.  We gaan Woensdag 22 July over.

Ik heb het allemaal al uit gepland we halen om negen uur s’morgens de Uhaul truck op en da pak ik meteen al wat dingen in.  Tot elf uur dan moeten we naar het nieuwe complex toe om de lease te ondertekenen en de sleutel op tehalen.  Daarna terug hierheen om de rest in te pakken.  Rond 1 uur naar het nieuwe complex.  Uitpakken enz. en dan alles weer inrichten en aansluiten enz.  tegen een uur of zeven klaar.

Dat is het plan lol maar we weten hoe het gaat met plannen.  Dan heb ik Donderdag nog wat schoonmaak werk te doen hier en Vrijdag schilderen ik doe nog steeds het onderhoud hier.  Dus schileren van ons oude appartement valt onder mijn vlag.

Zaterdag zou ik dan in de jacuzzi kunnen zitten (het nieuwe appartement heeft een zwembad en jacuzzi zoals ik al zei).  Het nieuwe appartement heeft een afwas machine en een ijsmaker in de koelkast die er ookal staat.  In Amerika komt dat gewoon met het appartement dat je huurt ook hoef je niet te schilederen of vloerbedekking neer te leggen dit wordt allemaal door de huisbaas gedaan.  In het nieuwe apartement hoef ik dus bijna niks te doen.  En we gaan er op vooruit in luxe(afwasmachine enz.).

Ik hoop nog wat te kunnen schrijven deze maand maar de kans is klein.  Naast ons appartement komen er waarschijnlijk nog twee vrij.  Ik zie me zelf de laatste week van de maand weg schilderen.  Wat een goed ding is want we hebben aansluitingen voor wasmachine en droger, in Amerika hebben niet alle huur huizen dit, dus we zijn op de uitkijk voor een wasmachine en droger.  Tweedehands is waarschijnlijk wat we gaan kopen.  Maar hiervoor kunnen we mooi het extra geld gebruiken wat ik te voorschijn schilder lol.

Dat is hem weer even voor vandaag.  Ik ga even wat TV kijken.

Laterzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Comments are closed.

Powered by: Wordpress