Hyves

Verhuizen

We gaan verhuizen.  Het appartement waar we nu in leven is te klein.  het is een twee slaapkamer ( eigenlijk 1,5) appartement.  En we zijn eruit gegroeit.

Ik ben nu 4 jaar hier en met z’n drieën in een klein appartement lukt niet meer.

Gelukkig hebben we hier minder wonings nood dan in Nederland.  Het is vrij gemakkelijk om een appartement te vinden.

We hebben een drie slaapkamer appartement gevonden in Dixon.  Het is aan de andere kant van Dixon.  In een betere buurt dan we nu wonen. Het appartement is veel groter dan waar we nu wonen.  En de extra slaapkamer wordt kantoor.

Natuurlijk is Brandy degene die het meest erop vooruit gaat.  Haar huidige kamer past twee keer in de kamer die ze krijgt. En het appartementen complex heeft een zwembad en spa(Bubbel bad).  Dus ze hoeft niet te wachten totdat ze naar haar oma’s boerderij gaan om te kunnen zwemmen.

Onze slaapkamer is groter de woonkamer is groter.  En we hebben twee badkamers (ja we leven in Amerika he.).

We verhuizen in minder dan twee weken.

Ik heb een linkje zodat je kunt kijken waar we komen te wonen stuur me even een mailtje http://undiff.com/contact en dan stuur ik je het linkje.  Sorry alleen vrienden en familie.  Ik wil namelijk niet dat het hele internet meteen weet waar we komen te wonen.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress