Hyves

Ja Weer Een Post

Potverdikke dit is de tweede keer dat ik deze post schrijf.  Stomme WordPress qiuckpress.

Het was weer een drukke Offline dag.  Ik ben namelijk al dozen aan het in pakken vanaf het begin van deze maand.  Ik heb geen zin om te verhuizen en dan twee dagen in te pakken om dan vervolgens twee dagen uit te pakken.  Ik doe nu om de paar dagen wat dozen inpakken met spullen die we toch niet gebruiken.  Wat betekent dat als we verhuizen na de 21st dan hoef ik maar een uurtje te besteden om de rest in te pakken.  En dan alles weer uitpakken op het nieuwe address.

Ik heb ook besloten dat we, in plaats van verhuizen met pickups, gewoon een Uhaul huren voor $39.95 per dag.  Ik kan er een huren die 8m lang is.  We kunnen dan alles in een of twee keer rijden verhuizen.

Ik heb niet echt veel hulp.  Ik pak alles zelf in en uit.  Marcy kan niet veel doen ze heeft teveel last van haar rug maar ik heb haar wel dingen laten uitzoeken die weg gegooid kunnen worden.  Brandy heb ik haar eigen kamer laten inpakken en zij is helemaal klaar alles in haar kamer is ingepakt.

Ik heb nu bijna alles ingepakt.  Tijdens de verhuizing zouden we hulp kunnen krijgen van wat Marcy vrienden en familie noemt.  Maar dat hoeft voor mij niet ik doe het liever zelf als ik de keus heb.  De enigste vrienden die ik zou vertrouwen met verhuizen die zijn op vakantie.  Dus ik doe het zelf wel.  We huren wel wat dolly’s en dan is het zo gebeurt.

We hebben een derde slaapkamer die we in een kantoor gaan veranderen.  Ik heb al een beetje na zitten denken hoe ik het inrichten wil.  Marcy wordt echt helemaal gestoord van alle routers en modems op de kast boven de TV.  We hebben een N en G router en het kabel modem.  Die kunnen nu dus mooi het kantoor in aangezien we in het kantoor ook kabel hebben.  We hebben nu sinds twee jaar hier in Sacramento een Ikea.  En bij de Ikea heb ik het volgende buro gevonden die ik wel mooi vind.

Ons nieuwe Buro

Ons nieuwe Buro

Het is een buro met een boekenkast eraan.  Ik moet nog even beslissen of dat ik niet liever een grotere boekenkast wil of niet.  En dan natuurlijk effe geld bij mekaar sparen lol. De goedkoopste optie zou zijn zoals afgebeeld op de foto die optie kost $139 dollar.  Voorlopig gooien we de oude buro’s het kantoor in die we nu hebben.  Maar als het aan mij light dan worden ze ASAP vervangen(ze zien er niet uit).  Het zal wel even vreemd zijn om te kunnen werken in een kantoor in plaats van in mijn luie stoel of het bed.

Dat is heb even weer voor nu.  Ik ga wat video’s kijken die ik gedownload heb.  We hebben kabel televisie eruit gegooid om 39 dollar te besparen en gebruiken nu een combinatie van downloads Hulu en digitale televisie over antenne.  Het enigste nadeel is geen Tour de France dit jaar.  Ik heb geen energie om te zoeken waar ik het kan downloaden.  En op de dertien kanalen die we ontvangen zenden ze de tour niet uit. Maar daar over later meer.

Als je dit leest laat dan een reactie achter hier onder.  Het is altijd leuk om te horen wat jullie reacties zijn.

Laterzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress