Hyves

Dit Is Het Enigste Blog Nog In De Lucht

Je moet niet raar op kijken als je in de komende uren een Enge blog post voorbij ziet komen.  Dit is namelijk 1 van mijn blog die nog in de lucht is.  Naast bariatriclinks.com en hyves.madberry.org zijn nu madberry.org me.madberry.org beiden offline.

De error die wordt veroorzaakt is een Internal Server Error 500.  Het rare is dat de setup voor WordPress die ik gebruik is een Multiblog setup.  In het kort het is 1 WordPress installatie die all mijn blogs gebruiken alle blogs gebruiken dus dezelfde plugins.  Het rare is dat twee van mijn blogs down zijn en twee werken.  Ik heb pas deze week de verhuizing van al mijn blogs door gevoert naar Dreamhost en nu gebeurt dit.

Het is een ramp want het betekent geen inkomsten via mijn nummer 1 blog madberry.org.  Voor de laatste 24 uur heeft niemand de site kunnen bezoeken dat betekent zo’n 3000 gemiste visits.  En als of dat nog niet genoeg is Dreamhost reageert niet terug.

Wat nu ik weet het niet meer ik heb er een koppijn van niet te geloven.Ik heb net een behoorlijke som uit gegeven voor de verhuizingen van al mijn domeinen ik kan niet zomaar over springen naar een andere provider zonder weer een hoop kosten te maken.  Die dan ook allemaal eerst weer terug verdient moeten worden.

Godaddy is te duur Dreamhost werkt niet. Weet iemand een betaalbare host met de volgende opties:

Linux, SSH, PHP, MySQL, Unlimited domains, Unlimited bandwith, Unlimited transfer.

Laat het me weten in een comment hier.

Bariatriclinks.com en hyves.madberry.org zijn langzaam maar ze werken tenminste nog.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress