Hyves

Het Gaat Prima

Het gaat prima met Marcy ze is goed de operatie door gekomen.  Ze heeft geplast en gedronken.  En is bij een vriendin die dezelfde dag als haar is geopereerd op bezoek gegaan.  Ze moest daarna wel met de rolstoel terug en was moe erna maar de bedoeling is dat ze blijft lopen om bloed proppen tegen te gaan.

Ik heb vandaag eindelijk de wireless aan de praat gekregen dus ik kon eindelijk de ongeruste vrienden hier en op OH gerust stellen.

Ze dachten dat ze misschien vandaag (Dinsdag) naar huis kon maar het plassen duurde een tijdje dus dat gaat niet door.  Het maakst ons niet zoveel uit.  En rustig aan is denk ik de beste manier om dit aan te pakken.

Morgen zullen we waarschijnlijk wel naar huis gaan.  Het is dit keer beter geregelt dan met haar schildklier operatie.  Ik heb nu een slaap stoel en met de vorige operatie moest ik in de vensterbank slapen dus dit is zeker beter.

Meer morgen…………

Comments are closed.

Powered by: Wordpress