Hyves

Nee We Doe Er Niet Aan Mee

Ik weiger er aan mee te doen die stomme Valentijnsdag.  Er is totaal geen historische achtergrond.

Valentijns dag is uit gevonden door een Engelse die in Amerika woonde zij was simpel gezegt een geschenks kaarten producente.  En zij vond het een goed idee om kaarten en chocolade rond te sturen.

Nou ja dat is 1 van de verhalen achter Valentijnsdag.  Maar tegenwoordig is het zo commercieel niet normaal $5 voor een enkele roos?  WTF zijn ze helemaal gestoort.  Of deze dan $30 voor een hart vormige doos met chocolade HUH!?!

Dit jaar zelfs met de recesie wordt verwacht dat er +/- $26.8 Biljoen dollar wordt binnen gehaald.  En maar klagen want dat is 4.6% minder dan vorig jaar.

Ik hou 365 dagen per jaar 7 dagen per week 24 uur per dag van mijn vrouw.  En ik zorg dat ze dat elke dag te horen krijgt.  Ze krijgt van mij de bloemen op dagen dat ze niet stront duur zijn.  En ik heb echt geen speciaal kaartje nodig om uit te druken hoeveel ik van mijn vrouw hou…….

Laterzzzzzzzzzzzzzzzzz

Comments are closed.

Powered by: Wordpress