Hyves

Bevestiging

Brandy heeft vandaag een tijdelijk rapport mee naar huis gekregen.  En ja hoor wat zie ik een D (ja dat is laag heel laag) voor rekenen.  Ze heeft de laatste twee maanden of zo geen rekeken mee naar huis genomen.  Ze zegt dat de lerares en zij rekenen nu in lunch tijd doen.

Dit overregens nadat ik voor de duizendste keer aan de bel heb gehangen naar 3 uur gefrustreerd al het werk wat in de klas behandelt is weer over te doen.  En nu brengt ze een slecht tussen rapport thuis.

Wat nu?  Daar ben ik heel benieuwd naar.  Wat zal de lerares nu zeggen?  Ik heb het de heletijd geroepen.  En maar niet naar mij luisteren.  Ik herkende het patroon.  Ik was zelf ook zo.  Begreep alles in de klas en dan tien minuten later alles weer vergeten.

Volgens mijn schoon familie is het allemaal mijn schuld te veel druk ze kan het niet bla bla bla excuus na excuus.  Voordat ik in het beeld verscheen ging het helemaal niet.  Brandy was meer op de boerderij dan thuis en Marcy was helemaal de verkeerde weg op aan het gaan.  Creatieve medicijnen zullen we maar zeggen.  Totdat ze mij ontmoeten op Internet.  Ik wil helemaal geen “o goedzo jongen hebben” van haar ouders.  Ik vind alleen datze moeten inzien dat, voordat ik in beeld verscheen, Marcy heel dicht bij de  afgrond stond en ze eigenlijk maar een sprongetje weg was van een sprong.  Brandy had het voor mekaar want Oma deed elke dag haar huiswerk en zelf hoefde ze niets te doen.

Haar ouders zien het potencieel van Marcy niet in.  Ik ben er van overtuigt dat in hun ogen Marcy een mislukkeling is.  Ik zag vanaf het begin het potencieel in Marcy.  Om er alleen maar achter te komen dat ik de enigste was.

Okay dat is het wel weer genoeg gezeurt.  leuke avond allemaal en tot morgen.  Laterzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress