Hyves

Ben Ik Dunner?

D’r wordt voortdurend tegen mij gezegd dat mijn gezicht er dunner uitziet zie de foto’s hieronder en vergelijk:

me_bright-hub.png img_1671_edit.jpg

Laat een reaktie achter onder dit bericht.

Marcy heeft 20 Februari een afspraak met het hoofd van de afdeling Bariatrische Chirurgie.  Volgens de afsraak zuster moet iedereen die een maag verkleining ondergaat in UCD een gesprek hebben met hem.  We krijgen dan als alles goed is de officiële datum voor de operatie.

Ik heb het ontzettend druk met schrijven voor Bright Hub.  Als gevolg van deze drukte moet ik nu in het weekend een week van blog posts schrijven voor alle drie mijn blogs.  De posts worden dan automatische online gezet door het WordPress systeem in de loop van de week.  Elke ochtend om 7:00 dat is 7:00 + 9 = 16:00 (we liggen immers negen uur achter jullie) wordt er een blog post geplaatst.  Er kan een minuutje verschil in zitten maar jullie hebben in ieder geval elke ochtend wat te lezen.

Naast deze nieuwe week posts ben ik ook bezich om op madberry.org oude artikelen beter leesbaar te maken.  Dit alles plus de nieuwe foto daar boven houd me lekker bezich dit weekend.

Ik heb een hoop te doen voor Bright Hub ik heb maar liefst 4 behuizingen waar ik over moet schrijven voor deze maand.  Ook in deze maand heb ik nog 6 artikelen te schrijven voor het Linux Kanaal.  Voor volgende maand heb ik een waterkoeling systeem een ongelofelijke processor koeler en een speciaal keyboard waar over ik schrijven kan.

Maar meer hier over in een latere blog post.

Dat is hem weer voor nu laterzzzzzzzzzzzzzzzz

Comments are closed.

Powered by: Wordpress