Hyves

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

We hebben gisteren een wii gekocht en opgehaald via e-bay.  Zoals ik gisteren al zei voor Marcy is het een goeie manier om te bewegen.  We zijn er een beetje laat bij maar we volgen nu ook de wii revolutie.

We hebben de standard bundle gekocht met één wii mote en één nunchuk en natuurlijk wii sports.  We hebben gisteren een paar uur lang gebowled.  Marcy is bijna pro lol.

Ik heb ook al twee spelletjes gekocht via e-bay van een mevrouw die de spelletjes had gekocht voor haar 6 jaar oude zoontje.  De spelletjes zijn meer voor oudere kinderen dan een zes jaar oud kind maar dat kunnen sommige mensen niet weten totdat ze het spelletje kopen.

En dat is dan weer goed voor mij want ik heb de twee spelletjes gekocht voor de prijs van één.

Hier zijn de spelletjes die ik gekocht heb.:

Red Steel. Is niet zoals Marcy dacht een jishockey spel maar is een first person experience. Ik noem het zelf Hack and Slash. Je bent in dit spel Scott Monroe. Scott gaat opzoek naar de dader achter zijn schoon vaders ontvoering dit brengt hem naar Japan. Hier moet hij verschillende tegenstanders verslaan om zo er achter te komen wie zijn schoon vader ontvoert heeft. Hij doet dit samen met zin verloofde Miyu. Je hebt ook de mogelijkheid om met zwaarden te vechten. En omdat je dat met de wiimote en de nunchuk sta je dus binnen de kortste keren gasten in mekaar te hakken in het midden van je woonkamer (en de buren denken dat je helemaal gestoord bent).

Nights: Journey Of Dreams. Is een spel wat je op reis neemt door de dromen van een van de hoofd karakters William Taylor een jongetje van 12. Hij beleeft avonturen en jij dus ook. Nights is een oudere Sega franchise maar volgends mij een van de betere en ik kan je zeggen de wii versie heeft mooie graphics en maakt perfect gebruik van de beroemde wii game play functies. Je vliegt b.v. met behulp van je wiimote. Nights is meer half spelletje half tekenfilm en kan voor een ouder kind onzettend leuk zijn om te spelen zelfs als dat kind 34 of 37 is lol. Voor kinderen echter wordt dit spel echt leuk als ze eeen jaar of tien zijn en ze het verhaal een beetje kunnen begrijpen.

En ik ben natuurlijk alweer opzoek naar meer spelletjes. D’r zijn een aantal bowling spelletjes waarop ik aan het bieden ben. En ik will zeker de Scarface en Godfather spelletjes hebben. Ook GTA één van mijn persoonlijke favorieten op elk game platform dat ik tot nu toe gehad heb.

En ik moet zeggen het weer kanaal en het nieuws kanaal zijn unieke manieren om je weer en nieuws fix te krijgen.

Dat is hem weer voor vandaag 100% wii lol.

PS Je kunt gewoon een berichtje achter laten en is echt gratis en kost niks….

Comments are closed.

Powered by: Wordpress