Hyves

PingPressFM En Andere Dingen

Zoals sommigen van jullie weten gebruik ik wordpress voor al mijn blogs.  Sinds kort heb ik een plugin in gebruik genomen die naar mijn ping.fm account berichtjes stuurt zodat mijn vrienden overal weten dat ik een nieuwe post op één van mijn blogs geplaatst heb.  Deze plugin werkte niet helemaal.  Volgens de plugin maker werkt hij nu. Dus dit proberen we even uit met deze post.

Voor degene die nog niet ziek zijn van al het gezever (spel je dat zo?) over afvallen we gaan nog steeds goed.  Deze week hebben we twee afspraken voor de toekomstige operatie.  En dat is één met de diëtiste.  Marcy moet een kleine test afleggen zodat hun zeker weten dat ze alles wat in de blauwe bijbel staat begrijpt en doet.  En ze heeft een eet dagboek bij gehouden.  Dat vertelt ze of je je al aan de richtlijnen houd die ze hebben opgesteld.  Ze willen dat je  de proteïne binnen krijgt die hun voorschrijven ze willen dat je tussen de 60gr en de 140gr proteïne binnen krijgt.  Die afspraak is morgen.

Dan Donderdag heeft ze de afspraak met de psycholoog.  Ze willen zeker weten dat je geen emotionele problemen hebt.  Of een verslaving die zou kunnen over gaan naar een andere verslaving.

De afspraken zijn in Sacramento en jammer genoeg niet op dezelfde dag.

Dat is onze week hoe ziet jullie week eruit.  Laat een berichtje achter hieronder……

Comments are closed.

Powered by: Wordpress