Hyves

Drukke Eerste 14 Dagen Van Het Nieuwe Jaar

De eerste 14 dagen van dit nieuwe jaar waren erg druk.  Niet alleen ben ik bezig geweest met het verfijnen van design op al mijn blogs, ook ben ik druk geweest met een nieuw project.  Ik kan er nog niet te veel over zeggen maar het is gebaseerd op een eigen gemaakt wordpress design.  En ook in de backend heb ik wat plugins geschreven om beheer gemakkelijker te maken.

Ik ga weer proberen om iedere dag wat te schrijven hier.  De hyves importeer functie werkt niet dus je kunt vanaf nu de posts hier lezen.  Misschien dat ik af en toe op mijn hyves pagina aankondig dat er een nieuwe post is maar daar blijft het dan ook bij.  En reken er niet op kijk maar gelijk hier dat is gemakkelijker.

In ga weer wat internet sites starten.  Ik heb wat ideetjes voor sites.  Ik moet de concepten nog uitwerken.  Maar daar ga ik de komende weken aan werken.

Verder gaat alles flex en z’n gangetje.  Marcy, Brandy en ik vallen nog steeds af.  Ik zal binnen kort Marcy weer eens wat nieuwe foto;s laten nemen.

Bright Hub gaat ook nog steeds goed en ik verwacht dit jaar vele artikelen voor hun te schrijven.

Ik zal nieuwe posts voor dit blog waarschijnlijk schrijven als het avond hier is dat betekent ochtend voor jullie.  Dus jullie zullen elke ochtend wat te lezen hebben vanuit Amerika.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress