Hyves

De Nieuwe Website! | Reken Problemen

Ik kan maar geen tijd vinden om de nieuwe website af te maken.  Steeds als ik denk okay nu ga ik een uur of twee aan de site werken dan is er weer iets dat gebeurt waardoor ik helemaal niks eraan doe.

Gisteren bijvoorbeeld we moesten even naar Davis om bloed te laten trekken bij Marcy (dat is nog steeds voor de schildklier).  Daarna lunch, even naar de deli op de hoek.  Daarna komt de huisbaas langs en die heeft een klusje voor me wat niet kan wachten, even wat bladeren opvegen en de straat vegen want de gemeente had weer half werk geleverd.  Daarna even aan de site werken.  Niet dus Brandy heeft huiswerk en aangezien het rekenen is heeft ze mijn hulp nodig.  Haar school is waardeloos.  Volgens school is er niks aan de hand ze hoeft geen hulp van de “special ed” onderwijzeres zeggen ze.  We hebben nu al een paar keer aan de bel getrokken maar er wordt niks gedaan.  Elke keer als ik huiswerk doe met haar dan merk ik dat ze er niks van begrijpt.  Het is zo frustreerend om niet gehoort te worden door de school.

Gisteren was ik het zat ik heb de school gebeld en een bericht achtergelaten voor de Hoofdmeester.  Het is hier nu half 12 en we hebben nog niks gehoord.  Brandy vertelt me dat als de lerares het uitlegt ze er niks van begrijpt.  Als ik het uitleg dan begrijpt ze het wel.  Ik gebruik meestal hulpstukken zoals geld om het uit te leggen.  Dat is immers hoe ik  het zelf geleerd heb.

Het maakt me niks uit dat ik elke dag 3 uur kwijt ben omdat ik weer over het rekenen werk heen moet met haar.  Het maakt me wel uit dat school niet wil luisteren.  Ik mag dan misschien geen pedagogische opleiding genoten hebben maar ik ben ervarings deskundigen.

Het enigste dat we kunnen doen is door blijven vechten.  Brandy wil (nu teminste het kan maar zo weer veranderen lol)  Spoed verpleegkundige worden.  Dus ze heeft haar rekenen hard nodig.   Wij willen haar alle kans geven om het beroep te kunnen kiezen dat zij wil zelfs als dat betekent dat ze naar een andere school moet.

We hebben eindelijk fitness gevonden dat Marcy leuk vind om te doen.  De wii we hebben er een geleent van een vriendin het ze vond het leuk.  En het is een mirakel hoeveel je beweegt als je een spelletje speelt op de wii.  We zijn opzoek naar een wii op e-bay.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress