Hyves

Nieuwe Ontwerpen Voor Al Mijn Blogs

Nieuw Design Madberry.orgSommige van jullie die ook mijn andere blogs volgen hebben het wel gezien.  Ik heb op al mijn blogs dat is:

Het ziet er over het algemeen beter uit denk ik.  Madberry.org kan nog wel een beter design gebruiken.  Helaas is dit een heel erg laag budget website, de informatie is gratis en mensen doneren niet zoveel meer door de huidige economie.

Als je toevallig iemand weet die voor WordPress kan ontwerpen dan mag je me dat even laten weten ik kan niet veel betalen, maar misschien hebben ze portfolio werk nodig en kunnen ze het ontwerp daarvoor gebruiken.

Ik ben daarnaast met een nieuw WordPress project bezig waarvoor ik simpel ontwerp werk nodig heb maar 1 pagina.  Zoals ik al zei als je iemand weet klik op de link hierboven en stuur me een mailtje.

Ik ben bijna klaar met de post over de kerst hij staat over een uurtje ofzo vast online dus dan heeft iedereen wat te lezen morgenochtend.

Vergeet niet dat deze post er beter uit ziet op hyves.madberry.org daar kun je ook reageren op deze post.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress