Hyves

Brandy's Kadootje

Zo als sommige van jullie weten heeft Brandy nog een kadotje gehad uit Nederland.  Ik wil namens Brandy iedereen heel erg bedanken.  Het was een grooooooooote verassing voor Brandy.  Zeker omdat het al na haar verjaardag was en ze echt niet nog een kadotje verwachte.

Het kado is een Canon PowerShot A470 en is is er zo blij mee je hebt nog nooit een kind zo blij gezien.  De camera kwam afgelopen Maandag binnen,  Ik heb er meteen een kleurrijk papiertje omheen gedaan we waren druk maandag dus dit moest allemaal gebeuren in de vijftien minuten die ik had voordat ze thuis zou zijn.  Ik had wat extra tape op de doos geplakt lol.  en dit is het effect dat het kadotje had.

[slideshow=9]

Hier zijn de foto’s op een pagina zo dat jullie ze kunnen uitprinten.

Als je dit op Hyves leest dan wil je naar mijn blog want daar kun je de slideshow lezen.

dat is hem weer voor vandaag.
Laterzzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress