Hyves

Kippensoep En Dokters Bezoek

Zoals jullie allemaal weten hadden we vrijdag het eerste consult.

Het is goed gegaan en “all systems are go”.  Ze hoeft niet echt veel meer af te vallen maar we blijven gewoon doorgaan met wat we aan het doen waren. Ze moet verschillende onderzoeken ondergaan, onder andere om te kijken of er geen maagzweren zijn en of haar lever niet vergroot is.  We hebben besloten dat dokter William Fuller de chirurg wordt die haar gaat opereren.  Al was het maar omdat de dokter, die de leiding heeft over de boel daar,  niet bij de introductie was en het ook dit keer niet nodig vond om z’n hoofd te laten zien.

De voorlopige datum voor de operatie is 4-7-2009 het kan zijn dat ze eerder onder het mes gaat maar in ieder geval wordt het niet later.

Vanavond heeft Marcy kippensoep gekookt.  Nou weet iedereen wel dat ik niet zo dol ben op kippe soep.  Maar deze kippe soep was lekker.  We hebben genoeg voor 10 weeshuizen dus dat wordt in vriezen lol.

Ik heb pas nog groente soep gekookt dus onze vriezer begint vol te raken lol.

Zoals altijd hou ik jullie op de hoogte als er ontwikkelingen zijn op het operatie gebied.

Laterzzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress