Hyves

Heb je ook weleens…..

Heb je ook wel eens van die dagen dat er helemaal niks uit je vingers komt?

Ik dus ook.  Maar het lijkt erop dat het weer voor bij is.

Ik ben inmiddels begonnen voor een website te schrijven die me ervoor betaalt, ja echt, ik schrijf artikelen over linux.

On geloofelijk maar ze denken dat de informatie op madberry.org geld waard is, en ik zeg daar geen nee tegen lol.

We zijn eind September weer naar het circus geweest.  Marcy heeft, voor de tweede keer, kaartjes gewonnen.  We zijn namelijk in 2007 ook naar het circus geweest.

Het dieet gaat nog steeds prima, ik ben inmiddels 12 pond kwijt (huh 6 Kilo).

Marcy heeft haar eerste consult op Halloween (31 Oktober).  We zijn naar de verplichte introductie geweest vorige week, daar hebben ze ons nog een keer vertelt wat we al wisten.  Hoe de operatie gaat welke vormen er zijn RNY is de keuze die we gemaakt hebben.  We denken dat deze operatie form Roux en-Y het beste zal werken voor Marcy.

En ja we begrijpen als geen ander dat het een tool is en niet de oplossing zelf.  Sommige mensen denken dat als ze een maag verkleining of lapband  nemen ze nooit meer dik zullen zijn, dit is echter niet waar als je je levens style niet veranderd dan zul je of altijd dik blijven of afvallen en dan weer dik worden.  Over gewicht is een ziekte en om de ziekte te overwinnen moet je je hele leven veranderen.

Daar zijn we nu druk mee bezig.

Laterzzzzzzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress