Hyves

Dokter, Bright hub

Hyves zuigt! Na meerdere e-mails van mijn wordt er gewoon niet meer terug gemailt.  En de feedreader werkt nog steeds niet.

Nieuwe Artikelen op Bright Hub:
Mitter – A Linux Desktop Client for Twitter
Take A Bite Out of Spam With Spam Terrier
The Move from Windows to Kubuntu is Smoother than You Think
Wired Keyboards Vulnerable To Attacks

Allemaal even klikken A.U.B. voor Berry’s extra zak centje.  Of als je ze gewoon wilt lezen dan mag dat ook natuurlijk lol.

Morgen (31 Oktober, we liggen 9 uur achter jullie.  dus het is hier langer 31 Oktober) is het tijd voor de dokters, we gaan naar het ziekenhuis voor een consult van 4,5 uur.  We hebben gesprekken met de chirurg en zijn team, de diëtiste en de psycholoog.

Ze gaan beslissen of Marcy er “klaar” voor is.  Drie jaar geleden zijn we dit traject ook al gestart toen wist ik al dat ze er niet klaar voor was, zelfs voordat we naar de artsen gingen (andere artsen dan dit keer).  Dit keer is dat totaal anders we hebben een enorme berg onderzoek door gespit.  We zijn op dieet en hebben allemaal aardig wat pondjes verloren.

We weten precies wat er gebeurt voor, na en ver na de operatie.  En we weten echt alles over de R ‘n Y wat we maar weten kunnen. enz. enz. enz.

Marcy is totaal gestopt me softdrink en ik drink alleen nog maar light.  Ja echt alleen maar light.  Alles is light hier in huis de melk heeft geen vet, en het enigste waar ik nog suiker in gebruik is mijn koffie.  En van mijn koffie blijven ze af.

Ik heb het ongelooflijk druk met Bright Hub ik ben lid van vier kanalen en ik heb een lijst met maar liefst 11 artikelen die door mijn ME’s (managing Editors) aan mij zijn toevertrouwd.

Ik ben van de week lid geworden van het Computer Hardware kanaal en voor dat kanaal ga ik reviews van hardware schrijven.  Ik heb het op me genomen om bedrijven aan te schrijven die hardware maken zodat ik wat hardware hier kan krijgen om grondig te testen.  Het is een enorme berg met werk.  Maar als ik dit alles op een rijtje heb dan weet ik zeker dat we de lezers ver boven de huidige 900000+ per maand zien stijgen.  En dat betekent dat iedereens artikelen meer gelezen gaan worden en we zo allemaal meer geld verdienen.

Bright Hub betaalt voor het schrijven van het artikel en daarnaast delen ze de opbrengst van alle reklame inkomsten.  Dus meer bezoekers betekent meer geld.

Ik heb 11 bedrijven aangeschreven via e-mail en hun websites.  We hebben al twee reakties terug, dit duurt meestal wel een dag of vijf voordat ze terug reageren.

Daarnaast ben ik ook een lijst aan het maken met software en andere dingen die ik nodig heb om te testen.

Dus als het stil lijkt dan komt dit door mijn Bright Hub werkzaamheden.  Ik zal proberen om regelmatig even een post te plaatsen dus hou madberry.org/hyves in de gaten.

Zo nu is iedereen weer helemaal bij……

Laterzzzzzzzzzzzzzzzzzz,

[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress