Hyves

Brighthub betaalt [mad]Berry

Sinds kort schrijf ik voor Brighthub. Dit is een website waar je naar toe kunt gaan als je informatie wilt over diverse computer onderwerpen.

Van Linux tot Windows tot informatie over je leef omgeving en hoe groener te leven. De artikelen op de site worden geschreven door mensen die een passie hebben voor het onderwerp waar ze over schrijven. Daarnaast verdient iedereen die schrijft of edit voor de website geld per artikel. Een perfecte manier om wat geld bij te verdienen. Je kunt zoveel tijd eraan besteden als je wilt.

Als je dan naast het schrijven voor de website ook nog zorgt voor “link backs” dan kun je daar nog wat extra mee verdienen.

En hier is waar jullie me kunnen helpen onder deze post vind je wat links klik A.U.B. op alle drie. Elke keer als ik een nieuw artikel plaats dan post ik hier een link zodat iedereen er effe op kan klikken.

Why SSL is Important on your Corporate Website

Krusader – One of the Better File Browsers

Samba vs. NFS

Alvast bedankt,
laterzzzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress