Hyves

Korte update.

Het diëten gaat goed ik wil er niet over door blijven zagen en er was verder weinig te melden.<br /><br />

We hebben inmiddels de papier winkel voor de operatie in gestuurt.  Zoals ik al had verteld zouden we naar LA gaan, maar het ziekenhuis die de schildklier heeft verwijdert bij Marcy heeft ook een afdeling die maagverkleiningen doen.  Het is per slot verekening een universitair medisch centrum.

Zoals ik al zei in de titel het is een extreem korte update lol.

Ik ben effe druk met schilderen hier ik heb net weer een appartement klaar.  Ik heb nog steeds werk te doen in ons appartement.  En morgen ga ik bij Marcy d’r grootouders even de vloerbedekking reinigen in het hele huis.  En d’r is waarschijnlijk nog een schilder job die ik te doen krijg.  En naast dat repareer ook ook computers.  Dus het is soms wat moeilijk om de tijd te vinden om even snel wat te schrijven.

laterzzzzzzzzzzzzzzz,

[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress