Hyves

Rustig dagje in casa van der Linden.

Het was weer eens een rustig dagje vandaag.

Druk geweest met wat posts te schrijven voor madberry.org en nog steeds bezig met wat design en PHP veranderingen te maken. Het diëten gaat goed Marcy is lid van Obisity Help en ze zegt dat het haar gefocust houd deze website heeft een forum waar gelijk gezinde vragen kunnen stellen enz.  Ze is wat chagrijnig maar wat wil je als je opeens niet meer kunt eten wat je heel lekker vind, ik geef ze hier al een paar jaar een meer Europees portie zodat we eigenlijk al een tijdje gewend zijn aan kleinere porties dat maakt de overgang wat gemakkelijker.

We hebben een weegschaal bestelt:

xl550full-gal-200.jpgHet is er een die praat en hij gaat tot 550 pond zodat ik er ook op pas. We hebben veel fruit en diverse groente(die ook koud gegeten kan worden) in huis onze buurvrouw een jonge meid van 24(van Jamaica en getrouwd met een witte man van rond die leeftijd) koopt altijd teveel groente en fruit en die weet dat we aan het diëten dus die komt wat zij teveel hebben hier brengen lol.  Als dan heb ik voor hun wat groente soep in een bakkie gegooit en het effe langs gebracht,  zo van je brengt me groente ik breng je groente soep,  ze zijn geloofig en ze zegt dat ze elke dag voor Marcy bid(ik heb zoiets van we kunnen alle hulp gebruiken dus waarom niet). Marcy gebruikt ook Slimfast als ontbijt. We hebben nieuw beddengoed en nieuwe kussens bestelt voor ons bed.  Na drie jaar wou Marcy eens wat anders dan wat we tot nu toe gehad hebben,  ook vind ze haar kussen nu oncomfortabel(ze heeft dat zo’n elke zes maanden arme ik lol).  Ik wissel mijn kussen niet uit voor mij is hij prima dus dat betekent dat we al een kussen voor over zes maanden hebben. Marcy wil het beddengoed pas op bed gooien als de nieuwe kussens er zijn dus zo gauw als dat gebeurd maak ik effe een fotoje. Ik heb Marcy laten uitzoeken wat ze wil we hebben met alles toch dezelfde smaak dus dat is simpel we zijn altijd zo klaar.

Verder weinig nieuws……
Dus dat is hem weer voor vandaag.
Laterzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress