Hyves

Geen inspiratie, Brandy weer naar school

Ik heb de laatste twee dagen weinig inspiratie om wat te schrijven ik geloof dat ook de meeste van jullie op vakantie zijn aangezien ik de statistieken wat zie terug lopen. En er is gewoon weinig nieuws ik kan per slot van rekening niet blijven schrijven over hetzelfde.

Het was vandaag een warme dag 39C vandaag.

Het dieet gaat nog steeds prima ik sta min of meer stil maar Marcy en Brandy vallen allebei af.

Brandy had vandaag de eerste school dag na 9 weken vakantie, ja ze zijn op woensdag begonnen vraag me niet waarom want ik weet het niet.
Ze heeft weer een nieuwe lerares en dat zal wel even wennen worden. Ik moet de lerares nog even inlichten dat als Brandy zegt dat ze “het begrijpt” ze het helemaal niet begrijpt. Ze heeft er ook een handje van om niet om hulp te vragen en ook daarvan moet ik de lerares op de hoogten brengen.

We hopen maar dat ze het goed genoeg doet op school al verwacht ik wel weer dat ik haar zal moeten helpen met haar rekenen. Het is veel werk maar daar ben je dan ook vader voor.

Morgen weer een warme dag ze voorspellen: 36°C dus dat wordt weer een dag van in de airco uit de airco.

Dat is hem weer.
Laterzzzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress