Hyves

BBQ toast.

Ja BBQ toast. Toen ik in 2005 voor het eerst hier kwam was er zo’n oud beetje smoezelige brood tooster. Ik heb die er eigenlijk meteen uit gegooid, en sinds dien hebben we geen tooster meer. Van de week had ik zin in een gebruinde boterham met jam(ja ik weet ik ben op dieet lol) en toen kwam ik op het idee om terwijl ik vlees aan het BBQ-en ben om wat brood op de BBQ te gooien.

Dit werkt perfect en we kunnen zelfs het brood twee of drie dagen laten liggen zonder dat het weer slap of veelte hard wordt.

Het gaat overigens prima met het dieet we vallen allemaal af al is het voor ondergetekende soms maar een pondje lol.

Ben nog steeds druk bezig met madberry.org ook op dat gebied gaat het lekker op het moment zitten we aan een 100+ unieke bezoekers per dag en dit worden er steeds meer en meer.

Een goede vriend van me heeft zijn vader verloren. En dat doet je denken aan wat als er wat gebeurt daar in Nederland. nu wil het geval dat een ticket naar Nederland hier zo’n $ 1200 dollar kost dus die koop je ook niet even. Gelukkig heb ik een telefoon dus ik heb mijn vriend kunnen bellen. Maar het blijft moeilijk om mensen door iets heen te helpen als je 10000KM weg zit en het enigste wat je kunt doen is bellen.

Maar het was mijn keus om hierheen te verhuizen en daar zal ik mee moeten leven. En ik moet zeggen, op dit soort gevallen na dan, het bevalt prima.

nou dat was hem weer voor vandaag. Blijf lezen deze week begin ik na mijn korte pauze weer met dagelijks plaatsen mijn doel is om voor 10 ‘s morgens Nederlandse tijd te plaatsen.

Laterzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress