Hyves

Verven wat een enorme onderneming.

Het is maar goed dat ik zo lang ben.Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik ons appartement aan het schilderen.
En ik moet zeggen het is meer werk dan gedacht.
Niet alleen moet ik elke kamer schilderen maar ik moet ook alle meubels uit de kamer verhuizen naar elders.  En Brandy helpt wel maar ze is elf en kan nog niet een meubel oppakken en naar de andere kamer verhuizen.

Ik heb nu de badkamer, Brandy’s kamer en onze slaapkamer geschilderd.  En ik moet zeggen na Brandy’sEffe dat hoekie nog een keer doen. kamer en de onze moet ik steeds twee dagen rust nemen voor de gebruikelijke klachten.  Mijn rug mijn vingers en handen enz. doen zeer en moeten in een warm bad worden geweekt.  Nou ja bad ik geloof dat dat dink 1m20 lang is en ik ben nog steeds 1m96 dus je kunt je wel voor stellen hoe dat er uit ziet op gevouwen enz.(mocht van Marcy geen foto ervan plaatsen raar he lol)
Brandy druk aan het schilderen. Ik heb Brandy 1 van de muren laten schilderen in haar kamer(dat wou ze graag). En ze heeft  geholpen met het afblokken(het schilderen van de hoeken voor de minder verftechnische mensen onder ons).  Ze deed het best goed al moest ik haar wel een paarkeer zeggen dat ze de lijn breeder moest maken.

Nu alleen nog de keuken, de gang naar de slaapkamers, ons kleine halletje en de woonkamer en dan ben ik klaar.  In de woonkamer moet ik naast de meubels ook alle foto’s en sports memorabilia van de muur af halen en alle schroeven uit de muur halen.

Dan als alle kamers geschilderd zijn is het tijd om wat foto’s te bestellen op snapfish (ze hebben ook een nederlandse versie) we gaan wat vergrotingen laten maken die ik dan weer inlijst en ophang een paar in onze slaapkamer en een paar in de woonkamer.

Met het schilderen merk je pas dat het niet zo leuk is om buiten Nederland te wonen want in Nederland had ik zeker hulp gehad met schilderen en hier dus niet.  Marcy kan niet verven vanwege haar rug.  En op haar familie hoef ik al helemaal niet te rekekenen.

Maar ja Ce La Vie(zo is het leven) we wonen nu eenmaal niet in Nederland.

Hier zijn nog wat foto’s:

Brandy druk aan het schilderen 2. Brandy en Berry verven Brandy's kamer.

Dat is hem weer voor vandaag.
Laterzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,

[mad]Berry
Als je wilt reageren wat altijd mag doe dat dan A.U.B. op http://undiff.com

Comments are closed.

Powered by: Wordpress