Hyves

Verhuizing compleet.

De verhuizing van blackdeath.nl/hyves naar madberry.org/hyves is gedaan.  Je zal dit merken doordat het blog op madberry.org nu sneller laad dan op blackdeath.nl.  Voor blackdeath.nl gebruik ik protagonist en voor madberry.org gebruik ik GoDaddy.

Er is wat te zeggen voor “goede” beveiliging op een server maar protagonist gaat wel heel ik kon niet eens directories aanmaken zonder eerst een e-mail te sturen naar protagonist.  Bij Godaddy kan ik meteen alles doen wat nodig is om een blog gestroomlijnt te laten lopen ik kan directories aan maken zoveel ik wil(dit is nodig voor de foto galleries).

Voor protagonist hosting betaal ik ongeveer €89 euro per jaar.  Voor GoDaddy maakt het uit hoeveel maanden je vooruit betaalt op het moment betaal ik eens per maand wat duurder is maar ik wilde GoDaddy eerst uit proberen voor dat ik me voor een jaar vast leg.  Ik betaal nu $4.39 voor een maand als ik dat uitreken wat een jaar me kost met domein dan is dit ongeveer $62 dollar.  En voor die $62 dollar krijg ik meer dan dat ik bij protagonist krijg.

Op het moment is het niet mogelijk om .nl domeinen te verhuizen naar GoDaddy maar als dat mogelijk was dan zou ik geen moment twijfelen.  Zeker van wege het betalings gezeur van een tijdje terug.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress