Hyves

Nieuwe BBQ…

img_1028.jpg Dit is onze nieuwe BBQ, en zoals jullie nu wel weten hebben we de oude weg moeten doen.
Ik heb nog even gedacht om de brander te vervangen in onze oude BBQ maar na veel vijven en zessen hebben we besloten om voor de BBQ het geld bij mekaar te sparen en deze nieuwe Brinkmann ProSeries 8300 is het geworden $198 dollar later zijn we weer lekker aan het BBQ-en.

Zoals ik al eerder heb gezegd BBQ-en wij heel veel zeker wel om de dag als het niet meer is.
Dus een investering van $198 dollar is absoluut niet duur.  Ook heeft deze BBQ een zij brander dus nu kan ik als ik b.v. roerei maak dat op de zij brander doen.  In het appartement hebben we alleen de mogelijkheid om elektrisch te koken en propane(LPG gas) is nu eenmaal veel goedkoper ik kan onze gasfles gevult krijgen voor ongeveer een dollar of vijftien.  Dus vandaar dat ik de zij brander wilde hebben.

Als je goed je best doet dan is dit het resultaat als je biefstuk(alleen zout en peper de smaak van een goed
biefstuk heeft niet meer nodig) op de BBQ gril.

img_1032.jpg

Zoals sommigen van jullie weten heb ik sinds dat ik hier woon al problemen met Amerikaanse hoeveelheden eten dat je hier voor geschoteld krijgt.  In plaats van drie van deze biefstukken zoals we ze kopen in de winkel(we hebben pas drie van deze pakken gekocht omdat ze maar $19 dollar per pak waren) gril ik er maar twee en we eten op die manier maar de helft  van een biefstuk in plaats van een hele, wat echt te veel vlees is.

dat is hem weer voor vandaag.
Laterzzzzzzzzzzzzz,

[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress