Hyves

Nieuw design.

Het nieuwe design is online en volgens mij ziet het er goed uit.  Ik had natuurlijk ook zelf een design willen maken maar ik heb het gewoon even te druk met schilderen enz.  Ik ga wel zelf een design maken maar op deze manier kan ik gewoon de tijd nemen.

Surf naar madberry.org/hyves en laat me even weten in de comments wat je ervan vind.

Op het moment ben ik bezig om wat verschillende blogposts te schrijven voor dit blog.  Ook ga ik deze week mijn techno(nee niet de muziek) blog beginnen op de voor pagina van madberry.org.  Dit blog wordt engels en gaat voornamelijk over Kubuntu en computer hardware en mijn ervaringen daarmee.

Het was vandaag een redelijke dag niet te warm en we hebben weer eens de airconditioning uit gehad.  Ik heb al een paar keer deze link geplaatst maar hier gaat ie nog een keer als je wilt weten wat het weer is dan kun je hier kijken de temperatuur is zowel Amerikaans als Nederlands de link is wunderground.com

Dat is hem weer voor vandaag….

Laterzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress