Hyves

madberry.org/hyves

Op het moment ben ik bezig om op madberry.org de hosting in te stellen. Vandaar dat ik vandaag even geen post heb(behalve deze dan lol). madberry.org is nu het nieuwe thuis van http://undiff.com (voorheen ging het gewoon naar blackdeath.nl/hyves achter de schermen). Mijn provider verteld mij dat het ongeveer 48 kan duren voor dat ik madberry.org weer kan gebruiken. Maar uit ervaring weet ik dat het soms wel 72 uur kan duren.

Er veranderd weinig voor mijn hyves vrienden het gebeurt bijna allemaal achter de schermen.

Als het even kan wil ik dat mijn hyves vrienden nu reageren op posts op http://undiff.com en daar kun je mijn blog ook direct lezen zoals we allemaal weten is het Hyves server farm nogal eens langzaam in het serveren van pagina’s door naar http://undiff.com te gaan en daar mijn blog te lezen omzeilen we dat probleem.

De posts zullen ook nog steeds hier op duiken maar ik gebruik vanaf nu steeds meer foto’s en slideshow en die zien er beter uit op http://undiff.com het is nou eenmaal de waarheid Hyves lol.

Hyves gebruikt zelf ook WordPress maar ik vind als je foto’s gebruikt in Hyves dan wordt de Preview zo langzaam omdat hij elke keer alles ververst. Echt irri.

Ok dat was hem weer…Hopelijk is http://undiff.com sneller online dan ik denk want dan kan ik weer met posten beginnen lol….

Laterzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress