Hyves

Kalkoens poten.

Kan iemand zich het recept voor Oma van der Lindens kalkoens poten herinneren?

Het is zo’n herinering die je altijd bij blijft als klein jochie naar oma en opa om volgens mij was kerst te vieren(de details ontvallen me vandaar deze vraag) en dan een kalkoens poot eten.  Ik kreeg eergisteren een nostalgische bui en dacht hee kalkoens onderdelen verkopen ze hier altijd(niet konijn anders had ik oma Bronk om haar recept gevraagt lol) dus waarom niet.  En nu probeer ik het recept van oma te herineren maar ik weet het niet volgens mij was ik maar zes of zoiets dus dat is eigenlijk helemaal niet zo raar maar toch.

Ik zou ook graag de dagboeken van oma willen digitaliseren is er iemand die me kopietjes kan opsturen?  Waar zijn ze eigenlijk want dat weet ik niet eens.  Misschien kunnen we van de minder persoonlijke dingen zoals gedichten enz. website maken ik heb nog wel wat gehoste ruimte over.  Ik weet dat ik b.v. een bandje met oma en ome Jo heb gedigitaliseerd waarop ze een liedje zingen ik moet alleen even door iemand de harde schrijf uit mijn computer in Nederland laten halen zodat hij opgestuurt kan worden.

Ik vind het leuk om dat soort dingen te digitaliseren zoals 1 van mijn vrienden weet ik heb voor hem de begrafenis van zijn zoon met muziek op CD gezet(een zware opgave) als hij wil laten weten wie hij is dan kan hij zelf even reageren op deze post(op madberry.org/hyves ) mocht hij dat nodig vinden.

Het lijkt me leuk om het dagboek(en) met de oude foto’s van iedereen te combineren en zo iets te maken voor kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen waar ze weer kennis of voor het eerst kennis kunnen maken met oma en haar schrijfsels over iedereen.

Dus heb jij de dagboeken en wil je ze voor mij kopiëren en opsturen(dit kan eventueel wel in een pakketje wat mijn moeder opstuurt) laat het dan even weten op me@madberry.org of madberry@blackdeath.nl natuurlijk mag het ook door op deze post te reageren.

De eerste post op madberry.org is geplaatst helaas in het Engels dus alleen als je Engels kent kun je de posts lezen.  Zoals gezegt gaan ze voor al over techno dingen de eerste post was over Remastersys een programmatje om in een Kubuntu of Ubuntu linux omgeving snel een live backup CD of DVD te maken.

De hele setup van met madberry.org duurde een klein uurtje.  En de eerste post drie lol omdat ik problemen had met een WordPress plugin die niet mee wilde werken.

Inmiddels ben ik zou thuis in de WordPress technologie dat ik zelf al wat plugins heb gemaakt om dingen beter te stroomlijnen of om dingen te laten verlopen zoals ik ze hebben wil.  Dus als er iemand een blog wil beginnen stuur me maar een mailtje op de bovegenoemde e-mail adressen of reageer op deze post.

Dat is hem weer voor vandaag hopelijk kan iemand me het recept geven het is hier nu kwart voor negen ‘s morgens en ze staan voor vanavond op het menu.

Laterzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress