Hyves

Kalkoens poten?

Heb net de kalkoens poten op de BBQ gegooit en sinds ik waarschijnlijk de post met de vraag om het recept te laat gepost heb en nog geen antwoord heb gekregen of iemand het recept weet heb ik besloten om onze geheime BBQ rub maar eens te proberen.

Eigenlijk ontwikkelt voor ribs maar zien hoe het smaakt op kalkoens poten.  Voor Marcy die niet zo’n fan is van poten heb ik borst gekocht(wat ze in Nederland filet noemen als ik het goed heb).

Aangezien ik deze post in twee delen schrijf(ben nu aan het BBQ-en) zal ik verder naar beneden vertellen hoe ze smaaken.

Het moest vandaag 33 graden worden het is nu bijna 6 uur ‘s avonds en het is pas 31 het is best lekker buiten vergeleken met de dagen dat het 40 graden het is best te doen buiten zitten en BBQ-en al moet ik wel zeggen dat de twee Amerikanen in huis allebei binnen op hun computer zitten.

Ik heb afgelopen weekend de Crepe Mertyls rond de achterkant van ons appartement wat gesnoeid het zijn erg irritante boompjes als je het mij vraagt ze laten rond deze tijd hun bloesem vallen en dat kan ik dan weer uit ons achter tuintje gaan vegen wat als je het naar binnen loopt dan zite het in no time in het tapijt de achterdeur is in onze slaapkamer en laat ik daar na het schilderen nou ook het tapijt schioongemaakt hebben je weet wel met zo’n machine.  Die boompje zijn toch verkeert geplant en hadden lager gehouden moeten worden want ze groeien in de grootere bomen er om heen.  Ooooow irri de bloesems vallen op mijn laptop.

Laptop scherm moet schoongemaakt worden en ik krijg vaak de vraag hey Berry hoe doe jij dit nouw.  Heel simpel je neemt een micro fiber(overal te koop ook in Nederland TIP je krijgt ze gratis bij je bril)doek en een oplossing van 70% alkohol en gedistileerd water de verhouding is 1:1 volgens diverse sites maar ik vind een verhouding van 45%:55% beter en dan bedoel ik alkohol:dist. water.  Doe wat van de oplossing op de doek met behulp van een spuitfles b.v., ouwe windex ofzo werkt prima,  SPUIT NIET DIREKT OP HET SCHERM. En maak nu met de doek voorzichtig het scherm schoon.  We gebruiken gedistileers water omdat kraan water chloor enz. bevat en dat willen we niet op het scherm.

Ik zit buiten en als de zon op mijn scherm slaat dan zie ik pas hoe hard het nodig is om mijn scherm schoon te maken.

Okay de Poten smaakte natuurlijk niet zoals die van oma want ik weet nog steeds het recept niet.

Dat is heb weer voor vandaag.
Laterzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress