Hyves

BBQ en drukte…..

Op het moment zit ik buiten met mijn laptop ik ben namelijk biefstuk aan het BBQ-en op onze nieuwe BBQ(foto’s volgen later) het is een Brinkman maar ik maak later wel even een nieuwe post over onze BBQ.  Zoals ik al had verteld oze oude BBQ was aan vervanging toe.

Ik heb net de Badkamer af ik ben druk aan het schilderen(ik zal later een “Walk Through” doen van het appartement) het appartement is wel aan een schilder beurt toe na 13 jaar want zolang woont Marcy hier al.

Morgen is Brandy’s kamer aan de beurt.  Over morgen waarschijnlijk onze slaapkamer enz. enz. enz.

Het ligt er een beetje aan hoe me rug het houdt want ik moet naast het schilderen alle gaten stoppen en alle meubels uit de kamers verhuizen naar een plek waar ze niet in me weg staan..

Het is in Amerika zo dat de huisbaas verantwoordelijk is voor het verfen van een appartement.  Maar sinds ik het onderhoud hiero doe mag ik het dus zelf schilderen.  En hij betaalt de verf 🙂

Okay dat is hem weer voor vandaag…….

Laterzzzzzzzzzzz

[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress