Hyves

Awesome ribs.

De volgende post is een post met slideshow bezoek hier voor madberry.org/hyves.

[slideshow=3]

Okay ik denk dat de meeste van jullie nu wel een beetje ziek worden van alle posts over de BBQ.
Maar als Amerikanen een import product vragen om voor hun ribs te BBQ-en dan moet ik er toch over bloggen.

Marcy’s ouders(ook wel bekend als “dumb and dumber” in ons huis lol) hadden ribs gekocht,  drie in een pak, en hadden Marcy gevraagt of wij ze misschien zouden kunnen BBQ-en(Marcy vertelt altijd aan haar moeder wat voor geweldigs ik nu weer klaar heb gemaakt op de BBQ).

In dit geval was het de derde keer voor mij dat ik ribs op de nieuwe BBQ heb gemaakt.  De eerste keer waren ze prima de tweede keer was halve wege het BBQ-en het gas op.  Deze keer moet ik zeggen dat ze wel heel goed gelukt zijn.  Het enige dat ik dit keer veranderd had was Marcy’s eigen gemaakte BBQ saus en ik heb ze niet ingepakt in het alluminium folie.

Zie de foto’s voor het resultaat.

Voor de mensen die de foto’s als individu willen bekijken klik hier.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress