Hyves

Aardbeving…

Het groote nieuws van vandaag is natuurlijk de aardbeving in de Chino Mountains dichtbij LA(Los Angeles).

Hij was 5.4 op de richter(geloof dat het zo gespelt is) schaal volgens USGS.  We hebben er weinig van gevoelt hier in Dixon maar in LA heeft het een taping van Judge Judy in de war gegooit.  En ook de set van Big Brother 10 begon ineens te schudden wat dan weer voor leuke video van in paniek zijnde huis bewoners zorgt omdat ze uit een gebied van de US komen waar ze geen aardbevingen hebben.  En nu is seizoen 10 toch al begonnen als een vrij saai seizoen dus een beetje exitment is altijd welkom.

Ik heb grootte moeite om me zelf weer aan het schilderen te zetten.  Ik zal het toch af moeten maken dus ik moet er toch aan gaan geloven om laatste schilderwerk hier in huis af te krijgen.

Vandaag verder lekker rustig aan gedaan(had weer last van mijn rug) en heb het meeste getik aan het nieuwe design van madberry.org/hyves nu af ik ga zelf zo meteen (in een minuut of 15) beginnen met het online zetten van mijn geplande techno blog zodat ik al vast een aantal posts kan voor bereiden voordat de site live gaat.  Ik heb via Godaddy een aantal dollars(25) aan advertentie geld voor Google gratis gekregen dit zou kunnen helpen als ik live ga met meer bezoekers naar mijn site te krijgen.

Ik hoop tenminste de hosting kosten terug te kunnen verdienen door wat advertenties op de site te zetten en door de Donatieknop pagina waar mensen kunnen doneren als ze iets op de site vinden wat ze goed hebben kunnen gebruiken.  De reden dat de pagina ook op dit blog staat is simpel het blog is opgenomen in zoekmachines en sommige van mijn goeie artikelen zal ik ook naar het Nederlands vertalen en dan hier posten zodat iedereen ervan kan mee profiteren.  Het kan b.v. zijn dat ik het over opendns wil hebben(dit artikel is in de maak) en daar kunnen mijn vrienden en andere mensen die het in het Nederlands willen lezen om het beter te begrijpen ook van mee kunnen profiteren.

Ok dat is hem weer voor vandaag.
Laterzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

One comment

Comments are closed.

Powered by: Wordpress