Hyves

Honor roll W00t w00t…..

Brandy heeft vandaag haar laatste school dag gehad 91/2 week vakantie. En ze heeft de honor roll gehaald, de honor roll kom je op als je een gemiddelde hebt van 3.00 of hoger(ze gaan maar tot 4), zij had een 3.05 w00t w00t. Ze zal zoals ik al gezegt had wel de hele zomer aan de breuken moeten want die snapt ze niet helemaal.

Om de een of andere reden heb ik meer oudere klanten(wat ik niet erg vind).Ik repareer computers, ”Computer Resource Specialist” noemen ze dat hier, naast dat ik onderhouds werk doe voor onze huisbaas

Sue mijn klant had een probleem met haar internet verbinding. Ze is in de zestig en is elke dag op de computer te vinden, ze doet niet veel met haar PC ze checkt haar e-mail en kijkt op wat websites en speelt haar casino spelletjes. Maar sinds een week of vier wil haar computer niet meer online na proberen om het zelf te repareeren heeft ze mij maar gebelt. Nou ben ik al meer bij haar geweest en het loopt altijd uit ik zit zo een uur of twee bij haar thuis. Ik repareer de computer en ze vind het leuk om over geloof en politiek te praten en natuurlijk de gas prijzen. In Amerika hebben veel mensen, en ik bedoel heel veel, nog gewoon Dial-up de langzaamste form van internet. Zij heeft dail-up van Juno en Juno gebruikt een eigen “dialer” een programmaatje wat de verbinding met hun internet servers zo versleutelt dat niemand de pakketjes tussen de computer en hun server kan lezen. Dit programma was het probleem steeds als ik het opstarten werd er verbinding gemaakt en dan liep het programma vast. Service is wat de meeste bedrijven hier niet erg goed in zijn en ook Juno is er niet erg goed in nadat ik ze vanmiddag een mailtje heb gestuurt naar hun(zogenaamd) automatisch e-mail response systeem heb ik nu, het is hier 22:20, niet terug gehoort. Maar toch een blije klant want ik heb haar kunnen uitleggen hoe ze de naar de VCR op de TV moet schakellen.

Morgen staat het herinstalleren van mijn Desktop op het programma ik kon er vandaag niet aan beginnen want ik moest naar Sue lol…….

[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress