Hyves

Hoe weet je dat je BBQ toe is aan vervanging?

BBQ aansteken het is gas dus dat gaat elektrisch. Warm laten worden terwijl je de platen in ons kleine tuintje water geeft. Binnen de hotdogs en broodjes pakken on te gaan BBQ-en. De BBQ open doen om het rooster schoon te borstelen. Een vlam uit de BBQ zien slaan die al je haar van je voorarm afschoeit en een lichte eerstegraads brand wond veroorzaakt.

Dat is DE manier om uit te vinden dat je BBQ aan vervanging toe is.

We hebben deze BBQ gekregen toen Marcy’s ouders een nieuwe kochten ergens in 2006 geloof ik. Toen we hem kregen heb ik de lavarots eruit weg gegooid en ik heb de brander vervangen nieuw lavarots, erin de elektrische ontsteking gerepareerd want die werkte niet meer, rooster goed schoon gemaakt sommige mensen zijn vies peuken en maken hun rooster nooit schoon. En weer klaar voor gebruik.

In 2007 weer wat lavarots vervangen.

En nu in 2008 Schroei ik bijna al het haar van mijn voor arm af.

Waarschijnlijk was de brander(er zit 1 groote brander in) voor de helft uit gegaan en dat gas verbrande toen ik de deksel open trok.

Tijd om te sparen voor een nieuwe BBQ. We gebruiken onze BBQ bijna elke avond, ik bedoel het is veel goedkoper(in de keuken is alles elektrisch) dan elektrisch ik koop een kleine gastank voor tussen de $11 en $16 dollar, en je kookt zonder boter of olie dus het is veel gezonder.

Een nieuwe BBQ gaat ons ongeveer $198 dollar kosten ik heb deze op het oog.

Donaties voor het “Stop Berry van een haarloos leven” fons zijn welkom.

Het weer vandaag was ongeloovelijk warm om maar een voorbeeld te geven het is nu 4 minuten over negen ‘s avonds en het is nog 32°C

Ok dat is hem weer voor vandaag…..

Laterzzzzzzzzzzzzzzz

[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress