Hyves

Gekke Petten Dag!!!

img_1002.pngVandaag was het “Gekke petten dag” bij Brandy(Onze 11 jaar oude dochter) op school hadden we toch mooi die petjes van Petra kunnen gebruiken. Maar die hadden we niet dus dan maar een baseball cap van mij (ik geloof een van de laatste die ik in Nederland gekocht heb ) met een draak erop en wat Chinese tekens(ik hoop dat het geen scheld woord of een beledeging is) :-p

Het is vandaag weer lekker warm geweest een stevige 25 °C met een luchtvochtigheid van 46% echt een dag om lekker in het geconditioneerde appartement te blijven.

Gas prijzen zijn hier get gesprek van de dag ze worden maar hoger en het houd voorlopig niet op, al was het voor Amerikanen al veel toe de prijs per Gallon(3.7L) $2.50 was.

Ik ben nog steeds druk bezig om mijn nieuwe laptop(gekregen van mijn vrouw,ma en zus ja ik weet dat ik nog niet jarig ben lol) te configureren…

Ik ben nog steeds erg precies met computers en het moet precies werken en eruit zien zoals ik dat wil.

desktop_pernicious.pngHij draait op Linux, Kubuntu is mijn smaak. Ziet er veel beter uit dan Vista :-p . Als je ook een Ubuntu variant gebruikt dan moet je Remastersys eens proberen daar mee maak je van je eigen systeem een Live CD(volledige back-up).

En ja Susanne ik weet dat ik je nog een e-mail moet sturen over Kubuntu moet sturen :-p .

We eten vanavond Chinees en dat ziet er totaal niet uit zoals in Nederland. Geen Indonesische rijsttafels hier. :-(

Nu weer verder met het kijken van de 2008 College Softbal Kampioenschappen die we hebben opgenomen(Digitale TV en DVR w00t)….We moeten namelijk plaats maken voor de EK 2008(ja zelfs ik kijk voetbal sinds ik in Amerika woon). De meeste wedstrijden worden hier om 11 ‘s avonds uitgezonden dus we nemen ze allemaal op dan kunnen we ze de volgende ochtend kijken….

Ik zal zo gauw als ik effe tijd heb wat foto’s online gooien…..

Laterzzzzzzzzzzzzzzzzzz,
[mad]Berry

Comments are closed.

Powered by: Wordpress