Hyves

Computers, computers, computers……

Had ik vandaag mijn eigen computer willen doen heb ik de hele dag aan andere computers gewerkt, en ben ik niet aan mijn computer toegekomen.

Ik ben begonnen gisteren met Susanne haar computer anti spyware, anti virus, echo’s van mijn nieuwe nichtje en de printer aan gesloten. Dan een probleem met mijn MSN ik kan opeens niet meer inloggen e-mail naar Microsoft krijg je een automatisch gegenereerd e-mailtje terug, wat voor mij dus echt geen oplossingen bied want ik had alles in het mailtje al geprobeerd….Ik heb nog steeds geen MSN maar wachten en kijken of ik morgen een mailtje terug krijg.

Sue d’r computer had vandaag gemaakt moeten worden maar de e-mails tussen mij en haar provider hebben niks uitgehaald dus dat gaan we morgen maar oplossen. Ik zal zelf moeten uitvinden wat er aan de hand is want Juno bied geen oplossingen.

Ik had vandaag de nieuwe harde schrijf moeten krijgen voor Marcy d’r laptop, maar in plaats van 2.5” kreeg ik een 3.5” harde schrijf binnen. Stom stom stom had ik maar beter moeten kijken. We hebben meteen de goeie bestelt…Ja ik heb het dit keer gecontroleerd.

Vandaag hebben we Bier Braadworst Broodjes gegeten. Ik heb de worst op de BBQ gegooid daarna worst op het brood ketchup mosterd lekker en super snel klaar wat wil je nog meer.

Ik heb foto’s geplaatst van ons trouwen neem even een kijkje.

Meer foto’s volgen snel…..

Dit was maar een korte post maar ik moet weer verder met Susanne d’r computer alles doen op afstand(ik zit ten slotte 10.000KM ver weg) gaat niet al te snel, al moet ik zeggen dat het best goed gaat via internet…..

[mad]Berry

PS als er iets is wat je graag weten wil laat het me weten dan kan ik erover bloggen.

2 Comments

Comments are closed.

Powered by: Wordpress