Hyves

Brand en Protagonist.

We hebben nu zo ongeveer 800 branden in Californië en dat betekent dat de kwaliteit van de lucht, de zuurstof kwaliteit erg achteruit gaat.

Tussen de 20 en 25 KM dat is de afstand tussen ons en de dichtstbijzijnde brand en dat betekent dat we onze achterdeur en ramen niet kunnen open gooien ‘s avonds als het afkoelt.  We moeten hier de hele dag en nacht de airconditioner aan houden want ondertussen blijft het hier wel tussen de 30°C en de 40°C.

Voor Marcy en Brandy betekent het dat de lucht kwaliteit op het moment zo slecht is dat binnen blijven de beste optie is ze hebben allebei astma en op het moment is het advies binnen blijven voor mensen astma enz.

Als je toevallig een domein nodig hebt dan zou ik protagonist.nl afraden.  Protagonist weet namelijk niet wanneer een rekening betaalt is.  Ik ben nu al een maand bezig om te bewijzen dat de rekening betaalt is.  De rekening is betaalt door een storting direct op rekening en ze kunnen de betaling niet vinden.  Het rare is na een maand van dreigen met incasso buro’s hebben ze ineens een betaling gevonden die ze niet kunnen thuis brengen en nu moet ik contact opnemen met de bank waar het geld gestort is op een of andere code te controleren.  Ik denk dat ik nadat dit jaar om is maar een andere provider zoek om mijn domein onder te brengen.

Tot laterzzzzzzzzzzzzzz

[mad]Berry

One comment

  • June 25, 2008 - 10:24 pm | Permalink

    pfft..Protagonist, praat me er niet van. Ik had tearsong.com daar en ik ben er gelukkig al een tijd weg. Enorme problemen gehad, en uiteindelijk de boel verhuist omdat de bij een oude versie van PHP bleven en niet gingen upgraden. Een kennis van ons heeft er ook gezeten en is er ook weg. 1 ding, als ze nog steeds zo doen als vroeger gaat verhuizen niet makkelijk worden. We hebben heel veel moeite moeten doen om de domeinnaam daar weg te krijgen.
    Tip van Stefan: transip.nl 5 euro per .nl domein en de anderen zijn ook niet duur. En je hoeft geen papieren te tekenen want je gebruikt een online handtekening.

  • Comments are closed.

    Powered by: Wordpress